DEGwer's blog

By DEGwer, 7 years ago, In English,

I wrote Topcoder SRM 450 Div1 medium's solution and submitted and ran system test, I got segmentation fault on some case. I ran system test again and again, every time I ran it, segmentation fault appeared on different case on same solution. (Once I got RE on test 3, but another time I got AC on test 3, but I got RE on test 27... etc)

ryo_issy also say that he got same trouble on SRM573 Div1 medium...

What is happening?

 
 
 
 
  • Vote: I like it
  • +1
  • Vote: I do not like it

»
7 years ago, # |
  Vote: I like it +6 Vote: I do not like it

Delta003 and I have been solving some practice SRM and TCHS competitions and we also get segmentation fault on random test cases.

»
7 years ago, # |
  Vote: I like it +6 Vote: I do not like it
»
7 years ago, # |
  Vote: I like it +5 Vote: I do not like it

I've got a problem too. I get segmentation fault on both SRM573 Div2 easy and SRM573 Div2 medium on random cases. Something weird is happening.

»
7 years ago, # |
  Vote: I like it +6 Vote: I do not like it

I am getting the same error for SRM 413 Div2 Hard.

»
7 years ago, # |
  Vote: I like it +5 Vote: I do not like it

Yeah, they are complaining about the same thing on TopCoder forums. Seems like a system bug.

»
7 years ago, # |
  Vote: I like it +9 Vote: I do not like it

Its my fault (or segfault XD), sorry guys :/

»
7 years ago, # |
  Vote: I like it +1 Vote: I do not like it

Now this trouble has disappeared. Thank you!