Sirandrew2's blog

By Sirandrew2, history, 3 months ago, In English

Codeforces site is not displaying properly on my pc,all other websites are running fine I tried different browsers like firefox,edge,chrome but still getting the same problem,is there a way to fix this problem?

 
 
 
 
  • Vote: I like it
  • +22
  • Vote: I do not like it

»
3 months ago, # |
  Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

The same issue i had faced a few months back i deleted all cache and history from chrome browser and then it worked fine. Try it maybe it will solve your problem.

  • »
    »
    3 months ago, # ^ |
      Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

    I tried that but unfortunately it still didnt solved my problem.

    • »
      »
      »
      3 months ago, # ^ |
        Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

      Don't worry many others are also facing this issue today including me.Hopefully it will be resolved before todays contest.

  • »
    »
    5 weeks ago, # ^ |
      Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

    Thanks, it worked for me :)

»
3 months ago, # |
  Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

Sometimes before it's happened with me..I restarted my pc..and all ok.. I don't know your reason..But you can try by restart.

  • »
    »
    3 months ago, # ^ |
      Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

    I restarted my pc a couple of times but still getting the same result

»
3 months ago, # |
  Vote: I like it +8 Vote: I do not like it

Check your system's date and time , if it's incorrect please change it. Was facing the same problem but then this worked for me.

  • »
    »
    3 months ago, # ^ |
      Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

    I changed the time as it turns out that my system date was wrong and now the site is working perfectly thanks for help!!

»
3 months ago, # |
  Vote: I like it +3 Vote: I do not like it

As pointed out by robostac, SSL certificate for https://sta.codeforces.com has expired today. Internal Codeforces resources which are imported from there won't load anymore.

»
3 months ago, # |
Rev. 4   Vote: I like it 0 Vote: I do not like it

I guess the problem is fixed now. My webpage is loading fine again. But the webpage is showing as not secure.
Upd: Again it stopped working properly.