atodo's blog

By atodo, history, 7 weeks ago, In English

Hello!

Yesterday I participated in Codeforces LATOKEN Round 1 (Div. 1 + Div. 2) and passed pretests on problems A, B, C, D, E during the contest. However, my solutions were not further evaluated on the main tests and they are still being displayed with "Pretests passed" in the submissions tab and as unsolved in the standings. This resulted in a delta of -302 :(.

I have never seen this before and I don't know what could have caused it. Does anybody know what went wrong or is it a bug? I'll also ping MikeMirzayanov, asking for help.

Sorry for writing an unuseful post but I don't know where else I should ask.

 
 
 
 
  • Vote: I like it
  • +590
  • Vote: I do not like it

»
7 weeks ago, # |
  Vote: I like it +16 Vote: I do not like it

You even got -302 rating change because the system thinks you didn't solve a single problem while you solved 5. Sed lyf bro :(

»
7 weeks ago, # |
  Vote: I like it +35 Vote: I do not like it

I'll bump this up into the "Recent Actions" tab. Hopefully your case gets fixed soon!

»
7 weeks ago, # |
  Vote: I like it +31 Vote: I do not like it

This happened with a participant in Global Round 10 as well. I don't know the reason for it, but your submissions and rating change will probably be fixed soon.

»
7 weeks ago, # |
Rev. 2   Vote: I like it +63 Vote: I do not like it

Sorry, I'll fix it today

UPD: Fixed.

  • »
    »
    7 weeks ago, # ^ |
      Vote: I like it +18 Vote: I do not like it

    Thank you for looking into the problem! :)